در جلسه ای که روز گذشته در خصوص بررسی وضعیت بحران در گریدهای پلی پروپیلن و همچنین بازنگری در کف عرضه پتروشیمیها، در دفتر انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی برگزار شد، مقرر شد کف عرضه به میزانی که سال گذشته عرضه میشد، رعایت شود. بر همین اساس، در گریدهای نساجی برابر با ۸۴۰۰ تن و در گریدهای شیمیایی هر هفته معادل ۲۵۰۰ تن کف عرضه تعیین شد.
روز گذشته جلسه مهمی در دفتر انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی برگزار شد. این جلسه با موضوع بررسی وضعیت بحران در گریدهای پلی پروپیلن و همچنین بازنگری در کف عرضه پتروشیمیها در خصوص این گریدها بود. بیوک صحاف امین- رئیس هیات مدیره انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران، احمد مهدوی- رئيس انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی، ساسان طالب نژاد از پتروشیمی شازند، علی اصغر حمیدی-از شرکت نویدزرشیمی، سارا قدیمیان و بهمن بهزادی از شرکت پلی پروپیلن جم، معصومه محمدی از شرکت ملی پتروشیمی، محمدعلی رجایی از پتروشیمی رجال- علیرضا حقدوست از پتروشیمی پلی نار، شهاب منصور از پتروشیمی مارون، اکبر لباف از انجمن صنایع نساجی، خانم کیمیایی از وزارت صمت، احمدعلی کیمیایی اسدی از انجمن کیسه های پلی پروپیلن، آقای صحاف زاده و کریمایی از انجمن کارفرمایی از حاضران در این جلسه بودند.
مهندس صحاف امین در خصوص این جلسه گفت: در این جلسه صحبتهای مفصلی در مورد مشکلات گریدهای PP مطرح شد و پتروشیمی ها نیز مشکلات خود را بیان کردند. از سوی دیگر، صنایع پایین دستی مشکلاتی که گریبانگیر آنها درمورد گریدهای پلی پروپیلنی بوده را گزارش کردند. پتروشیمی ها میزان تولیداتشان در پلی پروپیلن محدود است و اصولا سه نوع گرید نساجی، شیمیایی و گرید فیلم و مقداری هم برای گونی بافی تولید میکنند.
رئيس هیات مدیره انجمن ملی در ادامه گفت: سپس مقرر شد کف عرضه به میزانی که سال گذشته عرضه میشد، رعایت شود. بر همین اساس، در گریدهای نساجی برابر با 8400 تن و در گریدهای شیمیایی هر هفته معادل ۲۵۰۰ تن کف عرضه تعیین شد. همچنین برای جلوگیری از مشکلات بعدی مقرر شد که انجمن ملی، میزان لازم برای گریدهای نساجی PP و همچنین گریدهای شیمیایی PP به تفکیک گریدهای مختلف به آقای مهدوی اعلام شود تا او پیگیر اجرا و الزام پتروشیمی ها برای رعایت کف عرضه باشد.